Foredrag med Rasmus Munk
Rasmus Munk er medejer og køkkenchef for tostjernede Alchemist, en af verdens mest innovative restauranter. Han er anerkendt verden over for sine evner, sin kreativitet og sit bidrag til madindustrien. Og nu kan du opleve ham på foredragsscenen.
Når Rasmus Munk inviterer gæster ind i sin verden, handler det om meget mere end mad og Michelinstjerner.
Med sin vision om Holistic Cuisine prikker den innovative restauratør og madpionér til alle sanser gennem gastronomi, musik, performance og 3D-teknologi, men opfordrer også til samtaler om globale udfordringer som social overvågning, madspild og dyrevelfærd. Det er ja, mindblowing!
Rasmus er også involveret i adskillige projekter uden for Alchemist.
Han udvikler holistiske omgivelser og opskrifter til blandt andet kræftramte børn på det nye Mary Elizabeths Hospital i København.
Han står bag stiftelsen JunkFood, der laver mad til hjemløse.
Og som noget helt nyt har Rasmus involveret sig i food tech med sit nye food innovation lab Spora på Refshaleøen.
Et foredrag med Rasmus Munk er en inspirerende fortælling om en idé forud for sin tid. Glæd dig til at høre om en vision, der sprænger rammerne for, hvad vi forbinder med at gå på restaurant.
Og om en ung danskers vej til den absolutte elite inden for gastronomiens verden.
Find andre inspirerende foredragsholdere
Forespørg på Foredrag med Rasmus Munk
Foredrag du kan booke
Alchemist og Holistic Cuisine
Hos Alchemist smelter gastronomi, drama, æstetik og audiovisuel teknik sammen til et helt eget univers. Spiseoplevelsen er stadig grunden for restauranten, men serveringerne bliver forstærket af performers, kunstinstallationer og selve arkitekturen, der en planetariekuppel, udgør restaurantens hjerte og spisesal.
Holistic Cuisine blev oprindeligt italesat og formuleret af Alchemists køkkenchef og medejer Rasmus Munk i foråret 2018.
Den holistiske tilgang har dog vokset i Rasmus’ sind, siden før han åbnede den første udgave af restaurant Alchemist i København i 2015.
Motivationen for at formulere Holistic Cuisine kommer fra et personligt ønske om at italesætte den tilgang, han har kultiveret på Alchemist, som strækker sig længere end teknikker, (mad-) kultur og traditioner.
Kom med på rejsen, når Rasmus Munk fortæller om sine visioner, og hvad der driver ham.
Få et indblik i restaurantens “provokerende” retter, der sætter samtaler og diskussioner i gang.
Hør om Rasmus’ velgørende projekter uden for Alchemist, bl.a. for kræftramte børn for Mary Elisabeths Hospital og stiftelsen JunkFunk, der laver mad til hjemløse.
Og få hans perspektiver på, hvordan vores mad ser ud i fremtiden. Med sit nye food tech lab Spora undersøger han potentialet i forskellige fødevarer, og hvordan man bedst kan brødføde verdens befolkning.
Man kan ikke andet end at lade sig begejstre, når Rasmus Munk udfolder Holistic Cuisine – og det der ligger forude.
Foredraget er oplagt til konferencer, corporate events, netværksarrangementer mv, for både et dansk og internationalt publikum.
Rasmus Munk – Fra Randers til rummet
I 2025 tager Rasmus ud i stratosfæren.
Jo den er god nok. I samarbejde med to amerikanske virksomheder skal han nemlig skabe en holistisk spiseoplevelse ombord på SpacePerspectives CO2-neutrale rumkapsel Neptune. Det bliver verdens første stratosfæriske spiseoplevelse – 30 km over jordens overflade – og det er danske Rasmus Munk, der står for denne historiske begivenhed.
I dette foredrag får du hele historien om Rasmus Munks personlige rejse – fra barndommen i Randers og nu med kurs mod rummet!
Det stod bestemt ikke skrevet i stjernerne, at den unge Rasmus fra Randers skulle nå til tops i gastronomiens verden. Faktisk var det mest et tilfælde, at han overhovedet søgte ind på kokkeskolen efter folkeskolen. Men han lærte det gode håndværk fra bunden, og langsomt voksede drømmen i ham om at skabe en restaurant i international topklasse, som giver gæsterne noget mere end bare et godt måltid mad.
Rasmus Munk fortæller om de vigtige brikker, der har været med til at forme hans liv og karriere. Om de mennesker, der så noget i den unge kokkeelev og gav ham en chance. Om at være åben for at lære, eksperimentere og omgive sig med de bedste i branchen – og om hvordan han henter sin inspiration og får nye idéer.
Hør Rasmus fortælle om de største op- og nedture, hvad der skal til, og hvordan han lykkedes med at sikre en 100-millioners investering til at udfolde sin højeste gastronomiske drøm uden hverken stjerner eller international anerkendelse i ryggen.
Rasmus Munks navn er på alles læber på den internationale gastronomiske scene. Oplev hans imponerende fortælling om at sætte sig et ambitiøst mål og med hjælp fra et multidisciplinært hold sprænge rammerne for, hvad verden hidtil har kendt.
- Fuldstændig suveræn historie, ganske enkelt en ener i Danmark.
- Verdensklasse og top inspirerende!
- Speechless…. Wauw bare wauw for er vildt menneske. Vanvittig og gribende historie. Det er mit absolut favorit oplæg, der var ikke andre der kunne slå det.
- Vanvittig rejse. Alle ved nu, at der ikke er et loft for drømmene.
- Ingen ord! Rasmus er en kæmpe legende og kompromisløs. Absurd stor inspiration!!!
Deltagere på iværksætterkonferencen Seedster
Rasmus delte sin personlige historie fra doven knægt til et arbejdsliv med mange, mange timer. Han er en ildsjæl på SÅ mange områder, og det skinner virkelig i gennem i hans oplæg, som man ikke kan undgå at blive blæst bagover af!
Jeg kan anbefale at bruge Rasmus til at sætte tanker i gang og tænke stort.
Tanja Skjødt-Jakobsen, Eventkoordinator
Business Randers
De har også været helt vilde med Rasmus' indlæg. Han er måske det bedste indlæg, vi har haft gennem de seneste 5 år ... én af årsagerne er hans vilde mission og samtidig den godhed, han også har over sig.
Vi er svært glade og tilfredse.
Dorte Bagge,
The Lobby