Følg One Decision her:

Virtuelle møder

Virtuelle møder

Selv med den dygtigste og mest interessante foredragsholder kan et virtuelt oplæg blive et flop. Hvis ikke det virtuelle set-up er 100% afstemt til opgaven, så er der stor risiko for, at deltagerne ikke får en god og høj kvalitet i den anden ende. Et dårligt output til deltagerne, vil minimere lysten til deltage aktivt og modtage de tiltænkte budskaber.

Der er kæmpe forskel på, om et foredrag afvikles via Zoom, TEAMS eller lign. eller om der afvikles fra et dedikeret lukket streaminglink. Til nogle arrangementer kan den enkle løsning være god nok, til andre vil det være optimalt at anvende en lidt mere professionel løsning.

 

Vær opmærksom på teknikken

Når der er mange deltagere på udbydernes platforme, så er der mange om at dele den båndbredde som er til rådighed. Visuelt giver det en dårligere opløsning, og der er risiko for at forbindelsen fryser signalet.

Derudover, så giver det ikke super meget mening, at skærmen viser et antal af hoveder, som bare sidder og kigger, roder med andre ting og dermed syner ukoncentreret – så bliver det til ”støj”. Det samme gør et uskarpt kamera, dårlig belysning og lyd.

Næ nej, hvis deltagerne skal have den optimale oplevelse, så er det klart værd at investere lidt mere, fx ved at få oplægsholderen ind i et rigtigt studie, hvor lyd, lys og streamingkvaliteten er i top. Så bliver oplevelsen ligesom, hvis du sætter en Netflix fim på hjemme i stuen. Der også et andet element, som man er nødt til at tage med ind i ligningen, og det er hvor teknisk den enkelte foredragsholder er.

 

Skal der være interaktion ?

Vælger du studiemuligheden fremfor Zoom eller fx TEAMS, så vil der stadig være mulighed for, at du som deltager kan interagere, f.eks. med en chatfunktion. Er der rigtig mange på linjen, så kan en chat være ”too much” – så overvej, hvor vigtigt det er for deltagerne at kunne interagere – er I mange, så vil det måske være bedre at have en moderator på, som enten på forhånd er blevet klædt på i forhold til vinkel på oplægget eller som undervejs kan være katalysator for de indkomne spørgsmål.

I andre tilfælde vil det være bedst uden interaktion…… husk altid at overveje, hvad tanken med oplægget er, og find derefter den bedste løsning.

One Decision står som altid til rådighed for at guide dig igennem de RIGTIG mange muligheder, således at valget af foredragsholder til dit næste firma eller netværksarrangement kommer til at sidde lige i skabet.

 

Et udvalg af stærke profiler

 

 

Vil du vide mere ?

Kontakt os her, hvis du vil høre mere om mulighederne :

Kontakt os på mail her

Eller kontakt os på telefon  31 61 17 00

Tilmeld One Decisions nyhedsbrev

Misbruger du din egen

(og andres) tid?

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet — og få Lars Matjekas 10 effektive råd til, hvordan du undgår at spilde unødvendig tid på ligegyldige møder.

 

Helt gratis.

Tak for din tilmelding!